.

Blog v rozjezdu.. nemám momentálně čas na zpracování designu.

středa 22. února 2012

Obrázek k narozeninám E+M.

*
Už dříve jsme zveřejnila tento "článek", ale omylem! Bez jakéhokoliv obsahu, za což se hrozně omlouvám, ale jdu to hned napravit.))

Obrázek je nakreslený tuží a voskovkami. Sem tam jsem použila i nějakou tu pastelku, ale pro ostatní bych to moc nedoporučovala - nejde to k sobě!
Mým plánem bylo ho nakreslit na narozeniny, ale dané osoby (tudíž Erika a Milan) ho dostali až později. K Vánocům. (Tzn. asi tak o 5 měsíců později..DD) Ano vím, jsem hrozná a zpoždění je někdy bohužel jednou z mých negativních stránek..

K samotnému obrázku: Formát je A3. Je na něm znázorněna Erika a Milan a malý Samuel. Později jsem si všimla, že jsou tam vlastně 2 strony a malý křák. To vše dohromady dá taky dohromady 3. Což mě ale ještě více zarazilo je to, že jsou tam potom 3 ptáci. Vše harmonizuje s číslem 3, o čemž jsem neměla ani ponětí.))
  • Jak působí obrázek na vás? Co podle vás bylo podnětem kresby? (Zajímá mě názor, jestli z toho jde aspoň trochu vyčíst to, jak to bylo myšleno..)
* Obrázek je focen mobilem, proto není až tak kvalitní.


Popravdě ani nevím, jaký styl bych tomu přiřadila..
Styl kreslení jsem si celkem oblíbila a proto jsem si předkreslila více podobných schématických obrázků. Jeden jsem darovala Ruslanovi, když odjížděl zpět do Ruska. (Bohužel jsem ho nevyfotila.)

RsM_YinYang

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. *
      Já vím.. a moc se omlouvám, protože článek byl přednastaven s tím, že do něj později něco dopíšu a jaksi.. jsem to do té doby nestihla!.DD

      Vymazat
  2. Páni, umíš fakt krásně malovat. Myslím, že podmětem bylo narození dítěte? vypadá to jak kdyby ho "oslavovaly" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. *
      Skvěle!!.;o)) Uhádla jsi to naprosto správně!.)) A děkuji moc.)) Snad se budou líbit i ostatní kresby, hehehh.DD
      (Akorát na kreslení nemám vůbec čas..(( To mě štve!)

      Vymazat
  3. Tenhle obrázek je překrásný. Už jsem ho viděla, ale jak tak koukám, tak jsem nenapsala komentář... To je divné. Asi jsem neuměla vyjádřit, co představuje :))
    Ale je to krásně propracovaná práce, šíleně se mi líbí to téma, úchvatný západ slunce, nádherně pojmuté postavičky a dokonale propracované stromy. Nevím, jak to říct, ale tahle kresba má prostě duši. Bravo !!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. *
      Páni, Ilonko.)) děkuji moc, moc!! Taky někdy zapomenu napsat koment a přijdu na to až později.))
      Jsem moc ráda, že to takhle na tebe působí, snad to zapůsobilo podobně i na majitele.))

      Vymazat